Vaš preglednik je zastario

Internet Explorer više nije podržan. Promijenite preglednik za bolje iskustvo web stranice.

Umjeravanje mjerne opreme

Umjeravanje mjerne opreme - na licu mjesta i u Laboratoriju

Brojni mjerni i ispitni uređaji svakodnevno se koriste u svakoj tvrtki. Točnost i pouzdanost mjerne opreme osnovni je zahtjev za rad bez pogrešaka - a time i za vašu visoku kvalitetu proizvoda i usluge. Stoga mjernu opremenu treba provjeravati periodično i u slučaju nesukladnosti kao što su mehanički ili električni udari.

Od 2004. godine DEKRA razvija globalnu laboratorijsku infrastrukturu i servisnu mrežu u našem Odjelu za industrijsku inspekciju kako bi podržala naše klijentelističko i industrijsko poslovanje. Naša ostavština usluga ispitivanja, stručnosti u materijalima i testiranja daleko nadilazi to.

Duboko iskustvo DEKRA-e jamči usluge i rješenja koja pokrivaju vaše zahtjeve.

DEKRA DT Labs & Calibration

Destruktivna ispitivanja i laboratorijske analize

Materials & Lab ispitivanje pruža točne i pouzdane informacije proizvođačima o svojstvima komponenti i materijala ili tvari koje koriste ili proizvode. U mnogim se slučajevima testiranje također koristi kako bi se potvrdilo da su svojstva materijala u skladu s dokumentacijom i da se mogu sigurno koristiti u inženjerskim aplikacijama ili isporučivati nadalje krajnjim korisnicima.

Duboko iskustvo DEKRA-e u ispitivanju, naši globalni laboratorijski objekti i stručnjaci nude proizvođačima i vlasnicima postrojenja vrhunska ispitivanja materijala, dijelova i tvari zajedno s desetljećima inženjerskog znanja u materijalima. Kroz naša ulaganja u novu tehnologiju nastojimo pružiti najtočnije i najpouzdanije dostupne informacije o svojstvima komponenti i materijala ili tvari koje koristite ili proizvodite. To vam, u kombinaciji s našim tržišnim pristupom i neusporedivom korisničkom službom, daje pouzdanog partnera za testiranje kako biste osigurali svoju kvalitetu.

Umjeravanje

Uz usluge ispitivanja, DEKRA laboratorijska mreža također umjerava niz ispitne opreme i mjernih uređaja prema međunarodnim standardima. Bez obzira radi li se o tlaku, temperaturi ili sili – naši DEKRA stručnjaci provode umjeravanje na svim relevantnim vrstama mjerne opreme kako bi osigurali njihovu točnost i utvrdili mjeriteljsku sljedivost mjerenja.

DEKRA jamči da oprema koju koristite ispunjava ne samo najstrože industrijske standarde već i vaše individualne specifikacije. Nadalje, DEKRA nudi usluge digitalne optimizacije kao što je upravljanje aktivnostima umjeravanja Podržavamo vas u upravljanju vašim uređajima u skladu s vašim internim procesima kvalitete i savjetujemo vas o svim pitanjima u vezi s umjerevanjem.

Kalibriranje

Uz usluge ispitivanja, DEKRA laboratorijska mreža također umjerava niz ispitne opreme i mjernih uređaja prema međunarodnim standardima. Bez obzira radi li se o tlaku, temperaturi ili sili – naši DEKRA stručnjaci provode kalibracije na svim relevantnim vrstama mjerne opreme kako bi osigurali njihovu točnost i utvrdili mjeriteljsku sljedivost mjerenja.

DEKRA jamči da oprema koju koristite ispunjava ne samo najstrože industrijske standarde već i vaše individualne specifikacije. Nadalje, DEKRA nudi usluge digitalne optimizacije kao što je upravljanje aktivnostima umjeravanja. Podržavamo vas u upravljanju vašim uređajima u skladu s vašim internim procesima kvalitete i savjetujemo vas o svim pitanjima u vezi s umjeravanjem.

Učitaj više

Nije pronađen rezultat.

Učitaj više

Nije pronađen rezultat.