Umjeravanje mjerne opreme

Umjeravanje mjerne opreme - na licu mjesta i u laboratoriju

DEKRA nudi sveobuhvatan raspon usluga u području industrijskog ispitivanja i inspekcije na temelju stručnih procjena, odgovarajućih postupaka i profesionalne opreme.

Od 2004. godine DEKRA razvija globalnu laboratorijsku infrastrukturu i servisnu mrežu u našem Odjelu za industrijsku inspekciju kako bi podržala naše poslovanje s klijentima i industrijom. Naše nasljeđe usluga ispitivanja, stručnosti o materijalima i testiranja seže mnogo dalje od toga.
Duboko iskustvo DEKRA-e jamči usluge i rješenja koja ispunjavaju Vaše zahtjeve.

Destruktivna ispitivanja i laboratorijske analize

Laboratorijska ispitivanja i testiranje materijala pružaju točne i pouzdane informacije proizvođačima o svojstvima komponenti i materijala koje koriste ili proizvode. U mnogim se slučajevima testiranje također koristi kako bi se potvrdilo da su svojstva materijala u skladu s dokumentacijom i da se mogu sigurno koristiti u inženjerskim primjenama ili isporučivati nadalje krajnjim korisnicima.
Opsežno iskustvo DEKRA-e u ispitivanju, naši globalni laboratorijski objekti i stručnjaci nude proizvođačima i vlasnicima postrojenja vrhunska ispitivanja materijala, dijelova i tvari u skladu s desetljećima inženjerskog znanja materijala. Kroz naša ulaganja u novu tehnologiju nastojimo pružiti najtočnije i najpouzdanije informacije o svojstvima komponenti i materijala ili tvari koje koristite ili proizvodite. To, u kombinaciji s našim tržišnim pristupom i nenadmašnom korisničkom podrškom, daje pouzdanog partnera za testiranja kako biste osigurali svoju kvalitetu.
    Uz usluge ispitivanja, DEKRA laboratorijska mreža također umjerava niz ispitne opreme i mjernih uređaja u skladu s međunarodnim standardima. Bez obzira radi li se o tlaku, temperaturi ili sili – naši DEKRA stručnjaci provode kalibracije na svim relevantnim vrstama mjerne opreme kako bi osigurali njihovu točnost i utvrdili metrološku sljedivost mjerenja.
    DEKRA jamči da oprema koju koristite ispunjava ne samo najstrože industrijske standarde već i vaše individualne specifikacije. Nadalje, DEKRA nudi usluge digitalne optimizacije kao što je upravljanje aktivnostima umjeravanja. Podržavamo Vas u upravljanju Vašim uređajima u skladu s Vašim internim procesima kvalitete i savjetujemo Vas o svim pitanjima vezanim uz umjeravanje.