Procjena štete

Europski broj jedan za procjene štete

Naši kupci oslanjaju se na stručno znanje stručnjaka DEKRA-e za sva pitanja koja se odnose na preglede vozila, stručna izvješća i procjene.

Pružamo brze, visokokvalitetne usluge procjene štete s posvećenošću i predanošću mobilnosti i osobnoj sigurnosti klijenta u hitnim slučajevima.

O procjeni štete

DEKRA je broj 1 u Europi za procjenu štete današnjih sve složenijim visokotehnološkim vozilima. Kada dođe do štete, naši se kupci oslanjaju na specijalističko znanje DEKRA-inih obrazovanih stručnjaka kako bi procijenili opseg i odredili uzrok štete.
DEKRA-ini kvalificirani stručnjaci mogu se nositi s najtežim tehničkim izazovima, prikupljajući sve informacije i dokaze potrebne za zahtjev za osiguranje. Procjene štete za automobilske zahtjeve naših stručnjaka uglavnom se odnose na osiguravajuća društva.
Bilo da se radi o oštećenju automobila ili zahtjevu za štetu na kombajnu, DEKRA-ine usluge procjene štete u vozilu su sveobuhvatne i pogodne za tržište. Sadrže sveobuhvatnu slikovnu dokumentaciju i detaljan opis štete; informiraju o svim već postojećim oštećenjima, uvjerljivosti, stvarnom gubitku i općem stanju vozila.
Naše procjene štete standardni su proizvod za sve vrste oštećenja vozila. Stručnjaci DEKRA-e prikupljaju sve podatke potrebne za čuvanje dokaza i utvrđivanje osnove za namiru štete, utemeljene na odgovarajućim uvjetima ili politikama privatne odgovornosti ili policama osiguranja.
U slučajevima jasno prepoznatog potpunog gubitka pripremaju se isplative procjene "paušalnog iznosa". One sadrže procijenjene troškove rezervnih dijelova, radnih sati i lakiranja ili samo ukupne troškove popravka. To se odnosi na upute našim stručnjacima od strane privatnih osoba i osiguravajućih društava.