Procjena štete

Europski broj jedan za procjene štete

Naši kupci oslanjaju se na neutralno stručno znanje stručnjaka DEKRA-e za sva pitanja koja se odnose na preglede vozila, stručna izvješća i procjene.

Pružamo brze, visokokvalitetne usluge procjene štete sa strašću i predanošću individualnoj mobilnosti i osobnoj sigurnosti klijenta u slučaju hitnih slučajeva.

O procjeni štete

DEKRA je europski broj 1 za procjenu štete današnjih sve više visokotehnoloških vozila. Kada dođe do oštećenja, naši se kupci oslanjaju na specijalističko znanje DEKRA-inih neutralnih i obrazovanih stručnjaka kako bi procijenili opseg i odredili uzrok štete.
Dekra-ini kvalificirani stručnjaci mogu se nositi s najtežim tehničkim izazovima, prikupljajući sve informacije i dokaze potrebne za zahtjev za osiguranje. Procjene štete za automobilske zahtjeve naših stručnjaka uglavnom se odnose na osiguravajuća društva.
Bilo da se radi o oštećenju automobila ili zahtjevu za štetu kombajna, DEKRA-in raspon usluga procjene štete u vozilu sveobuhvatan je, utrživ i prikladan proces. Sadrže sveobuhvatnu slikovnu dokumentaciju i detaljan opis štete; informirati o svim već postojećim oštećenjima, uvjerljivosti, stvarnom gubitku i ukupnom stanju vozila.
Naše procjene štete standardni su proizvod za sve vrste oštećenja vozila. Spremni su i na odgovornost i na sveobuhvatnu štetu u osiguranju. Stručnjaci DEKRA-e prikupljaju sve podatke potrebne za čuvanje dokaza i utvrđivanje osnove za namiru štete, utemeljene na odgovarajućoj privatnoj odgovornosti, odgovornosti ili sveobuhvatnim uvjetima ili policama osiguranja.
U slučajevima jasno prepoznatljivog ukupnog gubitka pripremaju se isplative procjene "paušalnog iznosa". Oni sadrže procijenjene troškove rezervnih dijelova, plaća i boja ili samo ukupne troškove popravka. To se odnosi na upute našim stručnjacima od strane privatnih osoba i osiguravajućih društava.