Usluge procjene vozila

Brze, sveobuhvatne i visokokvalitetne procjene vozila

DEKRA je više od 90 godina svjetski lider u procjenama vozila za sudove i osiguravajuća društva. Od naših prvih procjena 1926. godine, naši stručnjaci procijenili su štetu na vozilu, izradili analitička izvješća za kaznene i građanske postupke i pružili našim kupcima sigurnost.

Stručnjaci DEKRA-e pružaju brze i kompetentne usluge sa strašću i predanošću za sva pitanja koja se odnose na preglede vozila, stručna izvješća i procjene. Kupcima nudimo kompletnu jedinstvenu kontaktnu točku, od točnog utvrđivanja iznosa štete, očuvanja dokaza i dokumentacije o gubitku vrijednosti pa sve do rješavanja zahtjeva.
U današnjem svijetu, gdje se vozila sve više oslanjaju na digitalne tehnologije i podatke, specijalističko znanje DEKRA-e neprocjenjivo je u procjeni opsega i određivanju uzroka štete. Naša upotreba telematskih podataka, pametnih tehnologija i sustava za prepoznavanje slika pogonjenih umjetnom inteligencijom čini naše usluge procjene vozila bržima i točnijima nego ikad, digitalizirajući postupak automobilskih zahtjeva i štedeći vrijeme.
Osim podrške klijentima u procjeni štete povezane s automobilskim zahtjevom, DEKRA nudi i sveobuhvatnu podršku kada je riječ o istrazi prijevara, istraživanju nesreća i tehničkim revizijama, uključujući tehnička istraživanja i održavanje.
Naši kupci oslanjaju se na stručno znanje i značajno iskustvo DEKRA-inih stručnjaka za procjenu vozila. Naši stručnjaci ne samo da pojašnjavaju činjenice slučaja i osiguravaju sva potraživanja, već i utvrđuju stvarne razmjere bilo kakve štete na temelju detaljne procjene štete. Naše usluge procjene vozila sveobuhvatne su i potpuno prilagodljive svim relevantnim nacionalnim i međunarodnim propisima.