Your browser is out of date

O NAMA

Tko smo i što radimo

Od svog osnutka 1925. godine, obećanje DEKRA-e glasi: Osiguravamo sigurnost ljudske interakcije s tehnologijom i okolišem. Od tada je Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e. V. postao jedna od vodećih svjetskih stručnih organizacija. DEKRA SE je podružnica DEKRA e. V. u potpunom vlasništvu i upravlja poslovanjem Grupe. DEKRA je u 2021. ostvarila prihode u ukupnom iznosu većem od 3,5 milijardi eura. Tvrtka trenutno zapošljava 47. 770 ljudi u više od 60 zemalja na svih šest kontinenata.

Na cesti, na poslu i kod kuće - VJEŠTI stručnjaci DEKRA-e stvaraju povećanu sigurnost u svim ključnim područjima života. Tvrtka ima jasnu i ambicioznu viziju budućnosti. Vizija 100. rođendana tvrtke 2025. godine je vidjeti DEKRA kao globalnog partnera za siguran svijet.

Naš široki portfelj usluga s kvalificiranim i neovisnim stručnim uslugama kreće se od pregleda vozila i stručnih procjena do usluga potraživanja, industrijskih i građevinskih inspekcija, savjetovanja o sigurnosti, ispitivanja i certificiranja proizvoda i sustava, kao i tečajeva obuke i privremenog rada.

Stvarna sigurnost - pregled videozapisa - pregled videozapisa

Nažalost, ovaj se videozapis ne može reproducirati zbog postavki zaštite podataka. Ovdje možete promijeniti postavke u bilo kojem trenutku.

Otvaranje vanjskog videozapisa