Inovativna sigurnosna rješenja za danas i sutra tvrtke DEKRA Consulting
Definiramo sljedeću granicu sigurnosti.

Kompletna konzultantska rješenja za svijet koji se brzo kreće.

Obratite se DEKRA Savjetovanju
Pitajte stručnjake!

Obratite nam se

O DEKRA Konzaltingu

Sigurnost je kamen temeljac DEKRA Konzaltinga

DEKRA Konzalting kombinira znanost temeljenu na dokazima, najsuvremeniju tehnologiju i međunarodno poznatu stručnost za stvaranje inovativnih sigurnosnih rješenja za danas i sutra. Cilj nam je voditi sigurnosnu transformaciju na radnom mjestu i u poslovnim praksama, unutar operacija i procesa, kao i u dinamičnom digitalnom dobu koje se brzo mijenja.

Naše su usluge višestruke kao i vaše potrebe. Nudimo savjetodavne resurse koji nadopunjuju svako od sljedećih područja, što rezultira sveobuhvatnom podrškom i snažnim pristupom održivom napretku:

Sigurnosno savjetovanje

Kako bismo pravilno riješili bezbroj čimbenika koji utječu na sigurnost, svoju stručnost usmjeravamo u dva glavna područja: sigurnost procesa s jedne strane teHSE i organizacijsku sigurnost i pouzdanost s druge strane.
Širina i dubina naše stručnosti u sigurnosti procesa čini nas globalno priznatim stručnjacima i pouzdanim savjetnicima. Pomažemo našim klijentima da razumiju i procijene svoje rizike i surađuju na razvoju pragmatičnih rješenja. Naš praktičan pristup koji dodaje vrijednost integrira specijalizirano upravljanje sigurnošću procesa, inženjering i testiranje. Nastojimo educirati i povećati kompetencije klijenata kako bismo osigurali kontinuirano poboljšanje performansi. U partnerstvu s našim klijentima kombiniramo tehničku stručnost sa strašću za zaštitom života i smanjenjem štete.
S druge strane, organizacijska sigurnost i pouzdanost osiguravaju nesmetan rad pažljivim radnim praksama i ponašanjem. Dijelimo svoje znanje, temeljeno na rigoroznom istraživanju i opsežnom iskustvu, o tome kako educirati učinkovite voditelje sigurnosti te angažirati i motivirati zaposlenike s ciljem značajnog poboljšanja vaše ukupne izvedbe. Naša učinkovita rješenja za zdravlje, sigurnost i okoliš uključuju multidisciplinarne, prilagođene usluge koje ciljaju na određene izazove. U bliskoj suradnji s našim klijentima, naši konzultanti zauzimaju holistički pristup i dijele učinkovite alate i strategije, osnažujući vas za stvaranje sigurnog, održivog i ekološki prihvatljivog radnog mjesta gdje ljudi napreduju.

Poslovno savjetovanje

Naši stručnjaci prate trendove i uvjete u industriji i željni su pomoći vam s poslovnim savjetovanjem. Pomažemo vam da kritički sagledate pitanja dobavljača i lanca opskrbe, kao i na procjenu rizika i brigu oko kvalitete. Naši konzultanti podržavaju vas da poboljšate sustave upravljanja i održivost stvaranjem ili kritiziranjem internih, prilagođenih standarda ili dizajniranjem upitnika za procjenu određenih procesa. Osim toga, naši automobilski stručnjaci savjetuju se s Vama o nizu područja, uključujući profitabilnost trgovaca, zadovoljstvo i lojalnost kupaca, upravljanje potencijalnim klijentima i postprodajne usluge. Bez obzira na Vaše područje i potrebe, imamo alate i znanje koji su potrebni da biste bili konkurentni.

Kibernetička sigurnost

U DEKRA Konzultingu razvijamo i isporučujemo konzultantska rješenja koja odražavaju potrebe naših industrija koje se brzo mijenjaju kako bi se prilagodile promjenjivim informacijskim tehnologijama i suočile s izazovima kibernetičke sigurnosti. Kibernetička sigurnost postala je univerzalna potreba, neophodna za organizacije svih veličina i sektora, posebno uz sve veću upotrebu industrijske automatizacije i Interneta stvari. Naši konzultanti nude sveobuhvatna i prilagođena rješenja za osiguranje Vaših podataka, mreže i proizvoda, kao i vaše IT infrastrukture i procesa. Sastavili smo sveobuhvatan portfelj koji vam omogućuje rješavanje svih vaših problema u području kibernetičke sigurnosti pod istim krovom.

Savjetovanje u željeznici

DEKRA pomaže željezničkim organizacijama da sigurno i ekonomično planiraju svoje procese te istodobno doprinosi poboljšanju performansi. Imamo integralni sustavni pristup za željeznička pitanja, znamo pravila iznutra i izvana i objektivni smo i neovisni.

Zašto DEKRA?

  • Crpimo znanje i stručnost iz najboljih praksi industrije.
  • Kao pioniri u savjetovanju, gledamo unaprijed na izazove i prilike digitalizacije.
  • Identificiramo globalne tržišne trendove, potrebe i mogućnosti da bismo razvili prilagođena rješenja.
  • Postojeća rješenja prenosimo na nova tržišta i tržišta u nastajanju.
  • Integriramo rješenja među kupcima.
  • Nudimo dosljedan pristup upravljanju inovacijama koji nam omogućuje razvoj i implementaciju najsuvremenijih sigurnosnih rješenja.
Saznajte više o našem sveobuhvatnom portfelju konzultantskih rješenja
Savjetovanje o zdravlju, sigurnosti i okolišu
Pružamo iskustvo u rješavanju izazova vezanih uz zdravlje, sigurnost i okoliš
Rješenje za zdravlje, sigurnost i okoliš