Žig

Odricanje
Sva prava pridržana.
Ova web stranica stvorena je s velikom pažnjom. DEKRA čini informacije dostupnima bez jamstva ili jamstva bilo koje vrste, bilo eksplicitne ili implicitne. Čak i ako pretpostavimo da su informacije koje pružamo točne, mogu uključivati pogreške ili netočnosti.
DEKRA ne prepoznaje sadržaj koji nije DEKRA u područjima do kojih se može doći putem poveznica s web stranice DEKRA-e (www.dekra.com ili druge DEKRA-ine domene) kao svoj i ne preuzima nikakvu odgovornost za to. Konkretno, DEKRA ne podliježe nikakvoj obvezi pregleda sadržaja. DEKRA se izričito ograđuje od informacija koje krše primjenjivi zakon ili zajedničku pristojnost.
DEKRA web stranica zaštićena je autorskim pravima, pravom na intelektualno vlasništvo i svim drugim relevantnim pravima. Programi, slike, tekst i informacije sadržane u njima intelektualno su vlasništvo DEKRA-e pod uvjetom da ne postoje druga prava intelektualnog vlasništva. Izričito je zabranjeno udvostručavanje, distribucija, pohrana, slanje, prijenos i reprodukcija sadržaja bez pisane suglasnosti DEKRA-e. Zadržavamo pravo na tehničke izmjene i pogreške.
Za više informacija obratite se izravno DEKRA-i, Stuttgart.
Autorska prava © DEKRA
DEKRA SE
Handwerkstrasse 15
70565 Stuttgart
Njemačka
telefon: +49.711.78 61-0
faks: +49.711.78 61-2240
info@dekra.com
Predsjednik nadzornog odbora:
Stefan Kölbl
Ovlašteni predstavnici Upravnog odbora:
Stan Zurkiewicz
Ulrike Hetzel
Wolfgang Linsenmaier
Registracijski sud: Lokalni sud u Stuttgartu
Broj HRB-a komercijalnog registra: 734316
PDV identifikacijski broj: DE 185 284 497
Odgovoran za sadržaj:
DEKRA SE
Korporativni marketing i prodaja
Mark Thomä