NDT i napredni NDT

DEKRA Vam nudi sveobuhvatan raspon stručnih NDT usluga širom svijeta.

Ispitivanje nerazornih materijala čini ključnu ulogu u mnogim industrijama. Uz tradicionalne tehnike ispitivanja, DEKRA nudi širok spektar posebnih metoda ispitivanja. Naši ispitivači su stručnjaci u svom području i uvijek će Vam predstaviti pouzdane rezultate ispitivanja, kao i savjetovati Vas o tome je li potrebno daljnje testiranje u bilo kojoj procjeni.

  • Cjelovit program konvencionalnog, naprednog i mehaniziranog NDT-a
  • Više od 2.000 ispitivača DEKRA-e diljem svijeta
  • Svi ispitivači osposobljeni su i akreditirani prema najnovijim međunarodnim standardima kvalitete
  • Prilagođeni postupci testiranja dostupni na zahtjev
DEKRA je vodeći globalni pružatelj ispitivanja nerazornih materijala (NDT). Osiguravamo jedinstvene standarde kvalitete na najvišoj razini za konvencionalne, napredne i mehanizirane NDT postupke.
Zahvaljujući našim usklađenim standardima obuke i profesionalnom upravljanju projektima, DEKRA može u kratkom roku provesti velike projekte ispitivanja. S oko 2.000 izravno zaposlenih DEKRA-inih ispitivača diljem svijeta, to je uglavnom moguće bez potrebe za vanjskom podrškom.
Kako bismo osigurali da možemo zadovoljiti sve potrebe kupaca, DEKRA-ini ispitivači NDT-a obučeni su i certificirani u skladu s ISO 9712, EN 4179 i SNT-TC-1A.
U nekoliko zemalja imamo NDT laboratorij koji je akreditiran prema ISO/IEC 17025 ili ISO/IEC 17020, a mnogi su također certificirani prema ISO 9001.
Nadalje, DEKRA je u određenim zemljama certificiranim za: nuklearna ispitivanja (na primjer KTA 1401), zrakoplovna ispitivanja (ISO 9100) i željeznička ispitivanja (DIN 27201.7).
DEKRA će Vas sa zadovoljstvom savjetovati o odabiru odgovarajuće metode ispitivanja te pripremi specifikacija i uputa za ispitivanje. Također usavršavamo i razvijamo postupke NDT ispitivanja u četiri razvojna laboratorija u Europi i optimiziramo točnost i učinkovitost ispitivanja. Ako želite savjet o određenom zahtjevu za testiranje, obratite se najbližem DEKRA stručnjaku .
DEKRA je vodeći globalni dobavljač ispitivanja nerazornih materijala (NDT). Zahvaljujući redovitoj razmjeni znanja između različitih nacionalnih tvrtki i usklađenim programima obuke Odjela za industrijska ispitivanja, DEKRA osigurava ujednačenu kvalitetu ispitivanja na najvišoj razini u svijetu. To se jednako odnosi na konvencionalne NDT testove, kao i na posebne i mehanizirane postupke ispitivanja.