Tehničko izvješće

Izvješća o tehničkim pregledima i procjenama vozila

Naši kupci oslanjaju se na stručno znanje stručnjaka DEKRA-e za sva pitanja koja se odnose na preglede vozila, stručna izvješća i procjene.

Pružamo brze, visokokvalitetne usluge tehničkih izvještaja sa strašću i predanošću individualnoj mobilnosti i osobnoj sigurnosti klijenta u hitnim slučajevima.

O tehničkom izvješću

U slučajevima oštećenja, otkrivanja uzroka požara, oštećenja uslijed krađe, oštećenja laka ili funkcionalnih kvarova komponenti, naši stručnjaci će pružiti sveobuhvatno tehničko izvješće za kupce. U detaljnoj dokumentaciji u možemo razjasniti specifične korelacije štete i rasvijetliti Vaš slučaj.
Naši stručnjaci pružaju sve vrste tehničkih pregleda u različitim segmentima, dajući preporuke za promjene ako i kada je to potrebno. Također pružamo širok raspon tehničkih izvješća o vozilima, pružajući kupcima maksimalnu transparentnost i neovisno stručno mišljenje.
Naši tehnički pregledi i izvješća standardni su proizvod za sve vrste oštećenja vozila. Pripremaju se za štetu iz oba oblika osiguranja, i za obvezno i za kasko osiguranje. DEKRA-ini stručnjaci prikupljaju sve podatke potrebne za čuvanje dokaza i utvrđivanje osnove za namiru štete, utemeljene na odgovarajućim uvjetima ili politikama privatne odgovornosti, obveznog ili kasko osiguranja. Naše usluge tehničkog izvješća uključuju:
  • Pojašnjenje u slučaju oštećenja agregata- istražujemo oštećenja agregata koje su nastale nakon popravka ili kupnje vozila ili također zbog pogrešaka u izgradnji
  • Sustavna analiza uzroka požara – DEKRA-ini stručnjaci za zaštitu od požara istražuju požare i procjenjuju vozila oštećena požarom u zemlji i inozemstvu
  • Posebna izvješća – naša neutralna i utemeljena posebna izvješća dostupna su za stvarne ili lažne krađe vozila
  • Transparentnost u slučaju oštećenja laka - utvrđujemo uzroke oštećenja laka, na primjer zbog bioloških ili industrijskih utjecaja ili nedostataka u materijalima za lak
U slučaju rekonstrukcije nesreća stvaraju se analize uzroka štete ili jamstveni zahtjevi. Procjena pohrane podataka u oštećenim vozilima temelj je ili dio rekonstrukcije nesreća. Posebni alati dostupni su u tu svrhu i za vrlo oštećena vozila.