Vaš preglednik je zastario

Internet Explorer više nije podržan. Promijenite preglednik za bolje iskustvo web stranice.

Tehničko izvješće

Tehnička izvješća o pregledima i procjenama vozila

Naši kupci oslanjaju se na neutralno stručno znanje stručnjaka DEKRA-e za sva pitanja koja se odnose na preglede vozila, stručna izvješća i procjene.

Pružamo brze, visokokvalitetne usluge tehničkog izvješća sa strašću i predanošću individualnoj mobilnosti i osobnoj sigurnosti klijenta u slučaju hitnih slučajeva.

Prednosti koje dobivate od Tehničkog izvješća

  • Brze, sveobuhvatne i visokokvalitetne usluge tehničke revizije i izvješćivanja

  • Širok raspon tehničkih izvješća o vozilima, pružajući kupcima maksimalnu transparentnost i neovisnu stručnost

  • Detaljne tehničke revizije u različitim segmentima, davanje preporuka za promjene ako i kada je to potrebno

  • Sve usluge namirene prema nacionalnim zakonima o prometu i odgovornosti ili na temelju uvjeta police osiguranja

Tehničko izvješće

O tehničkom izvješću

U slučajevima agregatnih oštećenja, otkrivanja uzroka požara, oštećenja od krađe, oštećenja boje ili funkcionalnih kvarova komponenti, naši stručnjaci pružit će sveobuhvatno tehničko izvješće za kupce. U detaljnoj dokumentaciji u mogućnosti smo razjasniti specifične korelacije štete i rasvijetliti vaš slučaj.

Naši stručnjaci pružaju sve vrste tehničkih revizija u različitim segmentima, dajući preporuke za promjene ako i kada je to potrebno. Također pružamo širok raspon tehničkih izvješća o vozilima, pružajući kupcima maksimalnu transparentnost i neovisnu stručnost.

Naše tehničke revizije i izvješća standardni su proizvod za sve vrste oštećenja vozila. Spremni su i na odgovornost i na sveobuhvatnu štetu u osiguranju. Stručnjaci DEKRA-e prikupljaju sve podatke potrebne za čuvanje dokaza i utvrđivanje osnove za namiru štete, utemeljene na odgovarajućoj privatnoj odgovornosti, odgovornosti ili sveobuhvatnim uvjetima ili policama osiguranja. Naše usluge tehničkog izvješća uključuju:

  • Pojašnjenje u slučaju agregatne štete - istražujemo ukupnu štetu nastalu nakon popravka ili kupnje vozila ili također zbog pogrešaka u izgradnji
  • Sustavna analiza uzroka požara – DEKRA-ini vatrogasci istražuju raširene požare i procjenjuju vatrom oštećena vozila u zemlji i inozemstvu
  • Posebna izvješća – naša neutralna i utemeljena posebna izvješća dostupna su za stvarne ili lažne krađe vozila
  • Transparentnost u slučaju oštećenja lakiranja - utvrđujemo uzroke oštećenja lakiranja, na primjer zbog bioloških ili industrijskih utjecaja ili nedostataka u materijalima za boje

U slučaju rekonstrukcije nesreća stvaraju se analize uzroka štete ili jamstveni zahtjevi. Procjena pohrane podataka u oštećenim vozilima temelj je za ili dio rekonstrukcije nesreća. Posebni alati dostupni su u tu svrhu i za vrlo teško oštećena vozila.

Obratite nam se