Usluge upravljanja voznim parkom

Brze, fleksibilne i učinkovite usluge upravljanja vozilima

DEKRA je od 1985. godine svjetski lider u pružanju B2B usluga upravljanja vozilima, nudeći širok spektar usluga u voznom parku, usluga de-fleeta, inspekcije, logistike, prijenosa vlasništva, marketinga, prodaje i centara za brigu o kupcima.

Brzim napretkom sektora mobilnosti, rastom dijeljenog gospodarenja i potrebom za održivim, ekološki prihvatljivim rješenjima proširujemo i razvijamo svoj raspon usluga upravljanja vozilima i voznim parkom kako bismo uključili povezanu vožnju i preglede električnih vozila.
Naša rješenja za upravljanje vozilima razvijena su za podršku proizvođačima, leasing tvrtkama i rent-a-car društvima, flotnim operatorima, trgovcima i svim ostalim sudionicima u mobilnosti, omogućujući im da ovladaju svojim remarketing lancima i povećaju učinkovitost svog poslovanja. DEKRA je vrijedan partner svojim klijentima u post-prodajnim procesima vezanim uz njihova vozila. Naši stručnjaci nude podršku u obliku usluge na lokaciji i u pružanju vodećih alata i tehnologija na tržištu, dizajniranih za povećanje zadovoljstva krajnjeg kupca.
Današnji sektor mobilnosti brzo se razvija, u njemu se vlasnici i korisnici vozila mijenjaju brže nego ikad prije, te zahtijeva brza, fleksibilna, učinkovita i dostupna rješenja. DEKRA-ino stručno znanje i bogato iskustvo čine nas pouzdanim partnerom s kojim ćete surađivati na smanjenju vremena isporuke, povećanju zadovoljstva kupaca i smanjenju troškova lanaca remarketinga