Vaš preglednik je zastario

Internet Explorer više nije podržan. Promijenite preglednik za bolje iskustvo web stranice.

Usluge upravljanja voznim parkom

Brze, fleksibilne i učinkovite usluge upravljanja vozilima

DEKRA je svjetski lider u pružanju usluga upravljanja vozilima između poduzeća od 1985. godine, nudeći širok spektar usluga u voznom parku, usluga de-fleeta, inspekcija, logistike, odgovornosti i prijenosa imovine, marketinških, prodajnih i centara za brigu o kupcima.

Usluge upravljanja vozilima
Usluge upravljanja vozilima

Brzim napretkom sektora mobilnosti, trendom mobilnosti kao usluge, rastom zajedničkog gospodarstva i potrebom za održivim, ekološki prihvatljivim rješenjima proširujemo i razvijamo svoj raspon usluga upravljanja vozilima i voznim parkom kako bismo uključili povezanu vožnju i preglede električnih vozila.

Naša rješenja za upravljanje vozilima razvijena su za podršku proizvođačima, tvrtkama za leasing i iznajmljivanje, operaterima voznog parka, trgovcima i svim ostalim igračima mobilnosti, omogućujući im da ovladaju svojim remarketing lancima i povećaju učinkovitost svog poslovanja. DEKRA je također vrijedan partner u kasnijim prodajnim procesima naših kupaca za svoja vozila. Naši stručnjaci nude podršku u obliku usluge na licu mjesta i u pružanju vodećih alata i tehnologija na tržištu dizajniranih za povećanje zadovoljstva krajnjeg kupca.

Današnji sektor mobilnosti koji se brzo razvija, u kojem se vlasnici i korisnici vozila mijenjaju brže nego ikad prije, te zahtijeva brza, fleksibilna, učinkovita i dostupna rješenja. DEKRA-ino stručno znanje i veliko iskustvo čine nas pouzdanim partnerom za vas kako biste smanjili vrijeme isporuke, povećali zadovoljstvo kupaca i smanjili troškove lanaca remarketinga.

Učitaj više

Nije pronađen rezultat.

Obratite nam se