DEKRA standard - certifikat za rabljena vozila

Globalno priznati standardni pečat pouzdanosti rabljenih vozila

Za potrošača je važno osloniti se na proizvode i usluge, posebno u globaliziranom i djelomično netransparentnom konkurentnom okruženju. Sigurnost i kvaliteta postaju središnji elementi uspješne prisutnosti na tržištu.

Dekra rabljeni automobilski pečat nudi našim kupcima salona globalno priznati izraz performansi, kvalitete i sigurnosti.

O DEKRA standardnom pečatu za rabljene automobile za zastupstva

DEKRA brtva za rabljene automobile već je dugi niz godina standard kao znak pouzdanosti, temeljena na našem bogatom iskustvu i nadaleko prepoznatoj nepristranosti.
Tržište rabljenih automobila ostaje važno kao i uvijek i to se neće promijeniti u budućnosti. No, za kupca rabljenog automobila, tržište karakterizira mnogo neizvjesnosti. Koja jamstva dobivaju? Na što se u konačnici mogu osloniti?
DEKRA je vaš pouzdan partner za nacionalna i međunarodna odobrenja kvalitete s opsežnom globalnom mrežom. Naš standardni pečat rabljenih automobila nudi zastupstva i potrošače:
  • Veća fleksibilnost i veća transparentnost
  • Neutralna provjera kvalitete
  • Detaljno izvješćivanje
  • Glatko upravljanje vozilima
  • Nema više neizvjesnosti
Naši stručnjaci pružaju uslugu koja je orijentirana na kupca i potpuno transparentna. U našim nastojanjima da dosljedno poboljšamo našu uslugu brtvljenja rabljenih automobila razvili smo modularni sustav za DEKRA rabljenu brtvu automobila koji se u potpunosti temelji na svim potrebnim testovima. To koristi objema stranama u transakciji, kupcu i prodavatelju.
Naša usluga brtvljenja rabljenih automobila podijeljena je u tri pojedinačne provjere. Provjera tehnologije, provjera tijela i provjera sustava. Za svaki od modula priprema se detaljno izvješće modula. Izvješće obavještava i kupca i prodavatelja o tome koji su kriteriji ispunjeni u svakom od potrebnih testova, a koji nisu ispunjeni. Ako su sva tri modula odobrena, dekra rabljena brtva automobila tada će biti dostavljena u obliku certifikata.