DEKRA standard - certifikat za rabljena vozila

Globalno priznati certifikat pouzdanosti rabljenih vozila

Za potrošača je važno osloniti se na proizvode i usluge, posebno u globaliziranom i djelomično netransparentnom konkurentnom okruženju. Sigurnost i kvaliteta postaju središnji elementi uspješne prisutnosti na tržištu.

DEKRA cefrtifikat za rabljene automobile nudi kupcima globalno priznati pokazatelj performansi, kvaliteti i sigurnosti.

O DEKRA-inom certifikatu za rabljene automobile

DEKRA certifikat za rabljene automobile već je dugi niz godina standard kao znak pouzdanosti, temeljen na našem bogatom iskustvu i široko priznatoj nepristranosti.
Tržište rabljenih automobila ostaje jednako važno kao i prije i to se neće promijeniti u budućnosti. No, za kupca rabljenih automobila tržište je dosta neizvjesno. Koja jamstva dobivaju? Na što se u konačnici mogu osloniti?
DEKRA je Vaš pouzdan partner za nacionalne i međunarodne potvrde kvalitete s opsežnom globalnom mrežom. Naš certifikat rabljenih automobila nudi zastupnicima i potrošačima:
  • veću fleksibilnost i veću transparentnost
  • nepristranu provjeru kvalitete
  • detaljno izvještavanje
  • otklanjanje neizvjesnosti
Naši stručnjaci pružaju uslugu koja je orijentirana prema kupcu i potpuno transparentna. U nastojanjima da kontinuirano unprijedimo našu uslugu certificiranja rabljenih automobila razvili smo modularni sustav za DEKRA-in certifikat za rabljena vozila koji se u potpunosti temelji na svim potrebnim testovima. To koristi objema stranama u transakciji, kupcu i prodavatelju.
Naša usluga certificiranja rabljenih automobila podijeljena je u tri pojedinačne provjere. Provjera tehnologije, provjera karoserije i provjera sustava. Za svaki od modula priprema se detaljno izvješće. Izvješće obavještava i kupca i prodavatelja o tome koji su kriteriji ispunjeni u svakom od potrebnih testova. Ako su kriteriji sva tri modula ispunjeni, tada će biti izdan DEKRA-in certifikat za rabljeno vozilo.