Zaštita na radu i koordinacija

Sveobuhvatna potpora učinkovitom, zdravom i sigurnom okruženju na radnom mjestu

Sigurno radno mjesto nije samo bez incidenata koji štete ljudima, okolišu i imovini, već je sastavni dio sustava koji podržava učinkovitost, kvalitetu i uspjeh. Osiguravanje sigurnosti dinamičan je proces koji izmiče jedinstvenim rješenjima. Zahtijeva pozornost na detalje i razumijevanje procesa, regulative i zahtjeva specifičnih za pojedinu organizaciju ili industriju.

Naši stručnjaci pomažu vam da ostvarite svoje sigurnosne ciljeve s nizom prilagođenih usluga, uključujući savjetovanje, procjene rizika, podučavanje i upute /obuku, dubinsku analizu ili podršku na licu mjesta.
Na gradilištima i tijekom gašenja ili preokreta poduzeća pružamo usluge koordinacije i sigurnosti povezane sa svim fazama projekta, a s industrijama koje uključuju opasne tvari možemo podijeliti svoju stručnost u pravilnom rukovanju, skladištenju i prijevozu.
Zaštitite svoje zaposlenike od nesreća i drugih opasnosti na radnom mjestu i smanjite ukupne napore za svoje mjere zaštite na radu suradnjom s našim stručnjacima za sigurnost.
Naše sigurnosno savjetovanje, usluge i koordinacija