Automobilsko testiranje

Vodeća inovacija u automobilskom testiranju

DEKRA je lider i inovator u automobilskim ispitivanjima, osiguravajući sigurnost vozača u današnjim sve složenijim vozilima. Usklađenost i sukladnost najsuvremenijih ključnih tehnologija i interesa trećih strana, kao što su OEM-ove specifikacije, zahtjevi tržišta ili normizacije i svi potrebni međunarodni standardi ključno je obećanje naše sigurnosne strategije.

Dekra-ino stalno istraživanje i inovacije u ispitivanju vozila i sigurnosti na cestama ono je što nas čini jednom od vodećih svjetskih neovisnih i neutralnih organizacija za testiranje automobila. Naši stručnjaci za sigurnost vozila i na cestama predvodnici su napretka u razvoju automobilske industrije od osnivanja DEKRA-e 1925. godine.
Naši stručnjaci imaju dubinsko znanje o najnovijim automobilskim dostignućima u, na primjer, e-mobilnosti, povezanoj i automatiziranoj vožnji, sigurnosti podataka i osvjetljenju. Nudimo sveobuhvatnu ponudu usluga za automobilsku industriju, pokrivajući najnovije tehnologije i komponente vozila u e-mobilnosti, povezane automobile i potrebe automatizirane vožnje.
Jedinstveni rezultati DEKRA-e u validaciji i testiranju tehnologija povezanih s automobilskom industrijom i mobilne komunikacije znače da igramo ključnu ulogu u osiguravanju usluga sigurnog prijevoza - danas i sutra.
S desetljećima iskustva kao tehnička služba za homologaciju / homologaciju tipa i poznati pružatelj usluga za ispitivanje performansi (kao što su ispitivanja sudara, izdržljivosti i emisija, pasivna sigurnost i još mnogo toga), nudimo širok raspon komplementarne podrške u lancu vrijednosti za OEM-ove, dobavljače razine 1 i razine 2 i druge u automobilskoj industriji.
DEKRA-in asortiman usluga ispitivanja automobila pokriva sve potrebne regulatorne zahtjeve, zahtjeve OEM-a i treće strane za današnja i sutrašnja vozila, njihove komponente i usluge dijeljenih automobila. Portfelj usluga sastoji se između ostalog od:
  • Homologacija tipa / Homologacija
  • Ispitivanje performansi (Ispitivanje razvoja, usporedbe, validacije i sukladnosti, testiranje sudara, testiranje izdržljivosti)
  • Automatizirano i povezano vozilo
  • testiranje e-mobilnosti
DEKRA-ine lokacije testnih staza u Europi, naši specijalizirani ispitni laboratoriji diljem svijeta i naši iskusni, predani stručnjaci za metodologije testiranja, čine nas vašim ključnim globalnim partnerom u automobilskom razvojnom lancu