Prvi pregledi električnih instalacija i zaštite od munje

Osigurajte usklađenost sa sigurnosnim zahtjevima i usklađenost vaših instalacija

DEKRA is a leading global provider of electrical installation inspections. In many countries, DEKRA operates as an accredited body or with specially authorized electricians to carry out mandatory initial inspections and non-periodic inspections of electrical installations and lightning protection.

O ne-periodičnim inspekcijama

DEKRA-ina usluga nevremenih pregleda omogućuje našim kupcima da osiguraju da njihove električne instalacije zadovoljavaju sve potrebne regulatorne zahtjeve, osiguravajući sigurnost svojih zaposlenika. Električne instalacije uključuju svu električnu opremu koja se koristi za proizvodnju, pretvorbu, distribuciju ili uporabu električne energije.
Ako je vaša električna instalacija nova ili je doživjela velike preinake i mora biti priključena na mrežu vašeg nacionalnog dobavljača energije, potrebno joj je dostaviti potvrdu o sukladnosti.
Raspored kupca je i naš raspored, a DEKRA-ini stručnjaci za električnu instalaciju jamče našim kupcima konačnu vezu s mrežom što je prije moguće.

Obvezni početni pregled električnih instalacija

DEKRA provjerava trajne ili privremene električne instalacije kada su puštene u pogon ili nakon što su podvrgnute strukturnoj modifikaciji kako bi se osiguralo da su u skladu s obveznim sigurnosnim zahtjevima za početni pregled.
Početni pregled električnih instalacija odnosi se na izmjenu:
  • Dijagram zemaljskih veza
  • Snaga kratkog spoja izvora
  • Distribucijski krugovi
  • Stvaranje ili ponovna izgradnja dijela instalacije
Ta je provjera ključna jer pruža procjenu sukladnosti postrojenja.