Vaš preglednik je zastario

Internet Explorer više nije podržan. Promijenite preglednik za bolje iskustvo web stranice.

Činjenice i brojke

Gdje je sve počelo

Povijest DEKRA-e započinje 1925. godine – godine kada je osnovan "Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein". Tvrtka, koja je započela u automobilskom sektoru, sada pokriva cijeli niz usluga povezanih sa sigurnošću.

Bilo na cesti, na poslu ili kod kuće - DEKRA-ini vješti stručnjaci poboljšavaju sigurnost u svim ključnim područjima života.

Držanje globusa u ruci

A ta se misija proteže diljem svijeta – stručna organizacija ima radnu snagu od 47.770 ljudi koji rade u više od 60 zemalja na šest kontinenata.

Međunarodna ekspanzija DEKRA-e započela je njihovim ulaskom na tržište u Francuskoj i Italiji 1988. godine. Od tada je tvrtka dodatno proširila svoju globalnu poziciju strateškim akvizicijama s lokacijama u zemljama poput Kine, SAD-a, Južne Afrike i Novog Zelanda.

Pokrivanje godišnjeg izvješća za 2019. godinu

U 2021. godini društvo je poraslo s konsolidiranim prihodima koji su porasli za 10,9 % na 3,5 milijardi EUR. DEKRA je najveća svjetska neuvrštena stručna organizacija u TIC (testiranje, inspekcija, certifikacija) industriji. Više informacija o našim najnovijim poslovnim podacima, proširenjima, kretanjima i upravljanju možete pronaći u našim godišnjim i financijskim izvješćima.

Opsežna i neovisna stručnost DEKRA-e također ga čini traženim partnerom za donositelje odluka, organizacije i vlasti na međunarodnoj, europskoj, nacionalnoj i regionalnoj razini. Stručni članci koje su napisali naši stručnjaci, na primjer, o pitanju sigurnosti na cestama, nadopunjuju i potiču održive političke odluke. Imamo predstavništva u Bruxellesu i Berlinu koja zastupaju naše političke interese.