O DEKRA osposobljavanju

Sigurnost počinje navikama, ponašanjem i znanjem: kroz trening.

Obrazovanje i osposobljavanje sastavni je dio vizije DEKRA-e: biti globalni partner za sigurnost. Kako bi se osigurali standardi kvalitete i poslovni razvoj DEKRA Service Division Training podržava istraživanje, cjelokupni razvoj proizvoda i izgradnju mreža u DEKRA-inoj grupi i DEKRA-inim partnerima. Naša vizija je uspostaviti DEKRA-u kao globalnog vođu za najsuvremenija rješenja za učenje u sve digitaliziranijem svijetu.
Naš je cilj osigurati da ljudi mogu ostvariti svoj puni potencijal u sigurnom i zdravom radnom okruženju. Bilo da Vam je potrebna individualna obuka, ili želite uvesti masivan međunarodni kvalifikacijski projekt, imamo rješenje za Vas.
Naše visokokvalificirano i predano osoblje za obuku spremno je dizajnirati, organizirati i pružiti odgovarajuću obuku kako bi zadovoljilo Vaše potrebe. Poznati smo po najsuvremenijim rješenjima za obuku iz područja transporta i logistike, sigurnosti na radu, industrijske proizvodnje, informacijskih i komunikacijskih tehnologija, održivog upravljanja, zrakoplovstva, zdravstva i mnogih drugih.