Vaš preglednik je zastario

Internet Explorer više nije podržan. Promijenite preglednik za bolje iskustvo web stranice.

O treningu

O treningu

Sigurnost počinje navikama, ponašanjem i znanjem: kroz trening.

O DEKRA treningu

Obrazovanje i osposobljavanje sastavni je dio vizije DEKRA-e: biti globalni partner za sigurnost. Kako bi se osigurali standardi kvalitete i poslovni razvoj DEKRA Service Division Training podržava istraživanje, cjelokupni razvoj proizvoda i izgradnju mreža u DEKRA grupi i DEKRA partnerima. Naša vizija je uspostaviti DEKRA kao globalnog lidera za najsuvremenija rješenja za učenje u sve digitaliziranijem svijetu.

Naš je cilj osigurati da ljudi mogu ostvariti svoj puni potencijal u sigurnom i zdravom radnom okruženju. Bilo da vam je potrebna individualna, online obuka želi uvesti masivan, međunarodni kvalifikacijski projekt, imamo rješenje za vas. (Naše ponude za Njemačku potražite ovdje.)

Naše dobro kvalificirano i predano osoblje za obuku spremno je dizajnirati, organizirati i pružiti odgovarajuću obuku kako bi zadovoljilo vaše potrebe. Poznati smo po najsuvremenijim rješenjima za obuku iz područja transporta i logistike, sigurnosti na radu, industrijske proizvodnje, informacijskih i komunikacijskih tehnologija, održivog upravljanja, zrakoplovstva, zdravstva i mnogih drugih.