Vaš preglednik je zastario

Internet Explorer više nije podržan. Promijenite preglednik za bolje iskustvo web stranice.

Rješenja za zdravlje i dobrobit na radnom mjestu

Promicanje optimalnog zdravlja na radu za radnu snagu i vodstvo

Uvjeti na radnom mjestu, procesi, materijali i tvari utječu na zdravlje zaposlenika, što pak utječe na uspješnost posla i uspjeh tvrtke. Stvaranje radnog okruženja koje podržava dobro zdravlje, sigurne navike i svestranu dobrobit vašeg tima pametna je politika tvrtke, au nekim slučajevima može biti propisana zakonom.

Rješenja za zdravlje i dobrobit na poslu

Naše usluge profesionalnog zdravlja i medicinskog savjetovanja pomažu vam u izgradnji snažnog okvira za poticanje zdrave radne snage. Procjenjujemo fizičke, ergonomske i psihološke rizike i nudimo praktična rješenja za održavanje zdravlja i motiviranja zaposlenika uz smanjenje troškova stresa, anksioznosti, ozljeda i bolesti.

Naši stručnjaci obavljaju liječničke preglede kako bi pratili i dokumentirali zdravlje i kondiciju vašeg osoblja te samostalno procjenjuju ispunjavaju li zaposlenici kriterije povezane sa sigurnošću. Te i druge usluge, uključujući podučavanje i obuku o zdravstvenim temama ili savjetovanje o putnoj medicini, mogu se prilagoditi potrebama vaše organizacije.

Briga o vašem narodu, izgradnja otporne organizacije i poštivanje zakonskih pravila o zdravlju na radu naša je specijalnost.

Naša rješenja za zdravlje i dobrobit na radnom mjestu

Kontakt