Rješenja za zdravlje i dobrobit na radnom mjestu

Promicanje zaštite zdravlja na radu za radnu snagu i rukovoditelje

Uvjeti na radnom mjestu, procesi, materijali i tvari utječu na zdravlje zaposlenika, što pak utječe na poslovni učinak i uspjeh tvrtke. Stvaranje radnog okruženja koje podržava dobro zdravlje, sigurne navike i sveobuhvatnu dobrobit vašeg tima inteligentna je politika poduzeća, a u nekim slučajevima može biti propisana zakonom.

Naše usluge zaštite zdravlja na radu i medicinskog savjetovanja pomažu vam u izgradnji čvršćeg okvira za promicanje zdrave radne snage. Procjenjujemo fizičke, ergonomske i psihološke rizike te nudimo praktična rješenja za održavanje zdravlja i motivacije zaposlenika uz smanjenje troškova stresa, anksioznosti, ozljeda i bolesti.
Naši stručnjaci obavljaju liječničke preglede kako bi pratili i dokumentirali zdravlje i kondiciju vašeg osoblja te neovisno procjenjuju ispunjavaju li zaposlenici sigurnosne kriterije. Te i druge usluge, uključujući podučavanje i obuku o zdravstvenim temama ili savjetovanje o putnoj medicini, mogu se prilagoditi potrebama vaše organizacije.
Briga o vašim zaposlenicima, izgradnja otporne organizacije i poštivanje zakonskih pravila o zaštiti zdravlja na radu naša je specijalnost.
Naša rješenja za zdravlje i dobrobit na radnom mjestu