Dekra Ekspert

DEKRA certifikat za rabljena vozila

Imenujte svoj uspjeh

DEKRA certifikat za rabljena vozila DEKRA Certifikat dokaz je kvalitete i sigurnosti, obećanje koje smo izvršili i potvrda da su naši stručnjaci Vaše vozilo, proizvode i usluge provjerili do najmanje sitnice kroz poseban, drugačiji i jedinstven pristup. DEKRA Certifikat danas je znak da u navedeno vozilo, proizvod i uslugu možete imati stopostotno povjerenje. Jer DEKRA je izvršila testiranja u skladu sa svim specifičnim zahtjevima i smatra da je Vaš proizvod ili usluga bez ikakvih zamjerki. Drugim riječima, u ovom slučaju, sve je u najboljemu redu.

Budite uspješni na tržištu i imenujte svoj uspjeh. DEKRA Certifikat prednost je za sve sudionike bez obzira radi li se o korisnicima ili davateljima usluga i proizvoda. Iskoristite priliku i učvrstite povjerenje svojih partnera i korisnika u Vaš proizvod i uslugu.

Vama i Vašim korisnicima jamčimo da proizvodi i usluge sa DEKRINIM Certifikatom imaju najbolju kvalitetu.


DEKRA Certifikat za rabljena vozila – neutralnost i objektivnost

Ne kupujte mačka u vreći

DEKRA Certifikat za rabljena vozila omogućit će vam realnu, tržišno orijentiranu i objektivnu procjenu vrijednosti Vašeg vozila, kamiona, motora, kampera, broda i slično. Budite sigurni u kvalitetu i tehničko stanje Vašeg ljubimca.

Želite biti sigurni u pravu vrijednost Vašeg vozila pri kupnji ili prodaji rabljenog vozila? Igrajte na sigurno. Izaberite vozilo sa DEKRA Certifikatom i buditi sigurni u kvalitetu, tehničko stanje i vrijednost osobito kod starijih vozila. Naša neutralna provjera kvalitete, tehničkog i činjeničnog stanja pomoći će Vam da otklonite sve sumnje. Vozilo sa DEKRA Certifikatom jamstvo je tehničke i vizualne ispravnosti.

Naša neovisna i objektivna provjera za stjecanje DEKRA Certifikata za rabljena vozila provodi se po najvišim standardima. U neutralnom dokumentu jasno dajemo na znanje i ukazujemo na sve možebitne prednosti i nedostatke Vašeg vozila. Samo vozila koja ispunjavaju navedene standarde mogu dobiti DEKRIN Certifikat.


Igrajte na sigurno

DEKRA certifikat za rabljena vozila

Naši procjenitelji dodijelit će Vašem vozilu DEKRA Certifikat samo u slučaju ispunjavanja postavljenih standarda. Uz objektivno izvješće navodimo prednosti i nedostatke Vašeg vozila, dodjeljujemo DEKRA Certifikat i naljepnicu. Čak i kada Vaše vozilo ne zadovoljava zadane kriterije izvješće i neutralnost DEKRE može postati Vaša prednost pri daljnjoj kupnji ili prodaji. Prilikom provjere pregledamo i kontroliramo preko 150 kontrolnih točaka.

Osnovni uvjeti za dobivanje DEKRA Certifikata su da vozilo ne smije biti starije od 5 godina i imati više od 150.000 prijeđenih kilometara. Vozila ne mogu dobiti DEKRA Certifikat ako:

Karoserija
mehanika nije ispravna
postoje značajna oštećenja na karoseriji
su vidljivi znakovi korozije
ako su vidljivi izvršeni popravci
postoje značajne razlike u nijansama boje na dijelovima karoserije
su stakla znatno oštećena
Unutrašnjost vozila:
ako unutrašnjost ima jak i neugodan miris
ako je unutrašnjost jako istrošena ili nečista
kod značajnih oštećenja tapecirunga, unutrašnjosti krova, sjedala i slično
regulacija prednjih i zadnjih sjedala na funkcionira
Unutrašnjost vozila:
ako je neispravan mehanizam za podizanje i grijanje stakla
ne funkcionira unutrašnje osvjetljenje
komanda ploča, kontrolna svjetla, radio i pripadajući uređaji nisu ispravni
postoji kvar na ventilaciji, grijanju ili klimi
upravljački i dodatni mehanizmi i dijelovi nisu ispravni
Motor, mjenjač i ispušni sustav:
ako su vidljivi intenzivni tragovi puštanja ulja i propusnosti
su razina ulja i tekućine za rashlađivanje znatno ispod dozvoljenog
postoje znatna oštećenja
se prilikom probne vožnje čuju atipični zvukovi
Gume i kočioni sustav:
ako su gume znatno oštećene ili je profil manji od 3mm
postoje znatna oštećenja na naplatcima
postoji kvar na kočionom sustavu
nedostaje rezervni kotač ili je profil gume manji od 2mm

Vozila koja ne zadovolje standarde DEKRE mogu naknadno otkloniti navedene nedostatke i nakon mjesec dana ponovno pristupiti provjeri.


Profitirajte kroz našu kompetenciju

Tržište i stranke očekuju od Vas stručnost, kompetenciju i kvalitetnu ponudu. S druge strane svatko želi imati zadovoljne korisnike i kupce. Izbjegnite uobičajenu konfrontaciju kod kupnje i prodaje rabljenih i novih vozila i profitirajte kroz DEKRINU neovisnu i objektivnu kompetenciju. Sa DEKRA menadžmentom za rabljena vozila kontrolirajte možebitnu zaradu i smanjite troškove. Budite transparentni, stručni i objektivni. Vozila sa DEKRINIM Certifikatom postižu na tržištu do 12% bolju cijenu. I što je najvažnije znatno brže se prodaju.