Dekra Ekspert

Procjena šteta

Imali ste prometnu nezgodu? DEKRA pomaže svakome tko je imao neugodno iskustvo s prometnom nezgodom. U slučaju štete sudionik nezgode može osobno ili telefonskim putem prijaviti štetu, proslijediti svoje podatke te podatke o polici osiguranja i oštećenom vozilu. Potom naši procjenitelji obavljaju stručnu procjenu oštećenog vozila na našem procjeniteljskom mjestu, mjestu nesreće ili na adresi sudionika prometne nezgode. Sve ovisi o vrsti i stupnju oštećenja. Fizičke ili pravne osobe, čija su vozila oštećena u prometnoj nezgodi, mogu se u svakom trenutku obratiti DEKRI za pomoć i dobiti stručnu i neovisnu procjenu štete na svom vozilu. U slučaju da sudionik nije odgovoran za prometnu nezgodu, a šteta će se pokriti iz police osiguranja od automobilske odgovornosti, DEKRINA usluga za sudionika je besplatna. U dogovoru s osiguravajućim društvima u Hrvatskoj koja uvažavaju procjene naših stručnjaka, DEKRA nudi i uslugu procjene štete iz osiguranja automobilskog kaska.

DEKRINE procjene rade stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom koristeći najbolje i najnovije informatičke mogućnosti. Naši procjenitelji posve su neovisni od osiguravajućih društava, automobilskih trgovaca i servisera.

DEKRA je najveća profesionalna i neovisna organizacija i kao takva prepoznatljiva je u cijeloj Europi i čvrsta garancija stručne procjene svojih procjenitelja.

Zato DEKRA preporučuje: obratite nam se ukoliko trebate neovisnu procjenu oštećenog vozila bez obzira da li ste sudjelovali u prometnoj nezgodi ili vam je u Republici Hrvatskoj inozemni vozač prouzročio štetu te trebate pomoć prilikom potraživanja prava na odštetu.

DEKRINI procjenitelji posjeduju i licence sudskog vještaka, te vrše procjene za potrebe različitih sudskih postupaka.