Dekra Ekspert

Obrada odštetnih zahtjeva

Ukoliko ste imali prometnu nezgodu na Vašem vozilu, DEKRA će pomoći svakome tko se našao u situaciji suočen sa postupanjem, naćinom obrade, i realizacijom štetnog događaja. Nakon što je procjenitelj izvršio procjenu štete na Vašem vozilu, te ste zaprimili izvid štete proslijedite nam dokumetaciju i svoje podatke o štetnom događaju. Naši djelatnici unutar odjela Obrade odštetnih zahtjeva zaprimit će Vaš zahtjev za obradu štetnog događaja. Djelatnik koji je preuzeo Vaš predmet obavijestit će Vas o daljnjim postupanjima oko popravka Vašeg vozila i realizaciji štete. Ovisno o vrsti štete, dali je šteta materijalna, djelomična, totalna, uništena prirodnom nepogodom djelatnik će Vam obajsniti tijek riješavanja Vašeg predmeta. Djelatnik DEKRE će Vas uputiti sa izvidom štete u ovlašteni servis na popravak Vašeg vozila. Korespodencija sa Osiguravajućim Društvima, servisima za popravak vozila i svim Društvima koji će sudjelovat u realizaciji Vašeg odštetnog zahtjeva odraditi će stručni djelatnici DEKRE koji u ovom području poslovanja imaju višegodišnje iskustvo.

DEKRA je najveća profesionalna i neovisna organizacija koja ima dugogodišnje iskustvo u realizaciji odštetnih zahtjeva i kao takva je prepoznatljiva na u cijeloj Europi.

Zato DEKRA preporučuje: bez obzira koji način financiranja ostvarujete za Vaše vozilo ili ste Vi vlasnik vozila a dogodio Vam se štetni događaj, obratite se timu stručnjaka koji će realizirati i uspješno riješiti Vašu nezgodnu situaciju.